Ons Team - Truckbear

Henk van Haren

CEO Truckbear B.V.

De handel in bedrijfswagens is er bij Henk met de paplepel ingegoten. Al 10 jaar brand hij er graag zijn vingers aan en met succes. Vooral de import en export van bedrijfswagens trok hem aan en dat is nu juist de markt waar de behoefte ontstond: Het veilig in- en verkopen zonder tussenkomst van andere verkopers om lagere kosten te bedingen. Door een platform te ontwikkelen waar aanbieder zijn waar op kan plaatsen en de koper erop kan bieden, moet de markt weer transparant worden. Vertrouwen is het sleutelwoord.

Maurice van Haren

CFO Truckbear B.V.

Al meer dan 20 jaar is Maurice werkzaam in de branche. Hij was initieel voornamelijk in Duitsland actief waar hij handelde in personenauto's en vrachtwagens. Later zag hij meer kansen op de internationale markt van bedrijfswagens, trailers en machines. De kennis en ervaring die hij hier heeft opgedaan zijn vandaag de dag volledig toegewijd aan Truckbear, de online dienstverlener in de aankoop van bedrijfswagens, trailers en machines.

Koen Geertsen

CCO Truckbear B.V.

Na zijn jarenlange ervaring met de handel in edelmetalen vindt hij ook gelijkenissen met de vrachtwagenhandel: Deze markt is fast-business. Door de snelheid ervan is er vraag naar zekerheid en garantie. Deze twee motieven en gezond verstand hebben de livegang van Truckbear B.V. gerealiseerd. Koen richt zich op het onderhouden van zakenrelaties en het acquireren van nieuwe. Geïnteresseerd in nieuwe kansen? Mail naar koen@truckbear.com